Eerste hulp 

Het zal je maar gebeuren en het gaat vast eens gebeuren, een van je ouders belt je in stress en verwarring op.

Het komt met regelmaat voor dat ouderen die alleen wonen ineens de draad kwijt zijn , of gevallen of het samen niet meer aankunnen. Wat dan?

Je gaat kijken of belt hun huisarts . De huisarts zal komen wanneer er direct letsel is maar niet wanneer iemand in de stress is of het even niet meer weet. Er komt wel hulp voor maar dat wordt ingepland door een POH ouderenzorg. Ondertussen zit u op u werk en misschien woont u niet naast de deur en kunt niet direct iets doen.

Wat wel kan is mij bellen en vragen of ik even langs kan gaan. In mijn functie van doktersassistente deed ik vaak de huisbezoeken bij ouderen. Ik kan inventariseren wat er aan de hand is, een goed gesprek houden in mijn functie van senioren coach en of wat eerste zorg bieden door mijn ervaring als verzorgende. Tegenwoordig is thuiszorg niet direct beschikbaar wegens grote drukte. Dan helpt het om te weten dat er iemand is met een medische achtergrond en senioren deskundige om de eerste ondersteuning te kunnen bieden. Dit alles in nauw overleg met u.Vaak helpt het dat stukje aandacht en ondersteuning de ouderen weer verder.

U hoeft niet direct van u werk of gezin weg te lopen en u weet wat later wat er bij u ouder(s) aan de hand is.

Het scheelt u tijd, vrij nemen van u werk , het regelen van oppas en benzine…….dan is zo een aandachtsmoment van een senioren coach gemakkelijker en goedkoper.

Waarom een seniorencoach?
Werkwijze en tarieven
Eerste hulp 

Adres

Engweg 78 3972 JJ Driebergen

Contact

+31 630574231

info@seniorendriebergen.nl